Noutăți
1 iunie 2016

Fabrica Tehnoprofil a obținut “AURUL” pentru calitate si inovatie la un prestigios forum mondial!

La 30 mai, la New York, în cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor Business Initiative Directions – organizație constituită din mai mulți academicieni/cadre universitare și profesioniști din diverse domenii, care promovează cultura calității în întreaga lume – a răsunat și numele companiei noastre. TEHNOPROFIL MOLDOVA a obținut premiul QUALITY SAMMIT la categoria “Aur”.

Specialiștii au apreciat toate aspectele de lucru ale companiei: “aur” - pentru management, “aur” – pentru calitatea serviciilor, “aur” – pentru angajamentul utilizării tehnologiilor moderne și atitudine grijulie atât pentru clienți, cât și pentru mediul înconjurător.

Astfel, la moment, TEHNOPROFIL MOLDOVA este unica companie din țară care a depășit numeroși competitori de pe mai multe continente, la câțiva parametri. 26 de publicații de specialitate, editate în cinci limbi, au scris despre acest lucru, iar, anterior, în prestigioasa revistă britanică de specialitate Retreading Business a fost publicat un articol dedicat lansării acestei companii și politicii sale de producere. Ce cunoaștem noi despre această companie?

TEHNOPROFIL MOLDOVA este un brand cunoscut în rândul antreprenorilor care știu cum să conducă o afacere “cu înțelepciune”. Ei nu-și permit cheltuieli inutile, fiind capabili să activeze în beneficiul companiei. Este vorba despre marii transportatori rutieri de marfă, gospodăriile agricole competitive, companiile ce oferă servicii de transportare a pasagerilor. Printre acestea sunt și firme private. Deși spectrul serviciilor pe care le prestează este divers, un lucru îi unește: ei beneficiază de servicii de calitate, restaurându-și anvelopele la compania TEHNOPROFIL.

Astfel, ei economisesc sume substanțiale la achiziționarea unor pneuri noi, deoarece costul reșapării anvelopei este cu 40-50% mai mic decât anvelopa noua. Mai mult, deși restaurate de două sau chiar de trei ori la TEHNOPROFIL, anvelopele niciodată nu i-au dezamăgit. Și totul se datorează tehnologiilor și echipamentelor pe care le utilizează compania.

Folosirea utilajelor de ultimă generație, complet automatizate, exclude posibilitatea unor erori umane. După o curățire minuțioasă, roțile sunt sortate - și nu doar în funcție de marcă, clasă sau mărime, dar ținând cont și de locul exact al amplasării acestora la automobilul de la care au fost scoase și la care urmează să fie montate din nou. Fiecare milimetru contează.

Abraziunea suprafeței uzate a anvelopei se realizează cu ajutorul unei mașini automatizate de deșapare - aceasta stabilește parametrii exacți de îndepărtare a suprafeței de rulare uzate și a gradelor corecte de prelucrare a unghiurilor anvelopei. Urmează etapa de restaurare, în cadrul căreia se utilizează doar materiale de înaltă calitate. Cu un compus special de cauciuc sunt umplute toate gropițile reparate, fixându-se banda de rulare care este modelată în baza unor parametri prestabiliți exact. Apoi anvelopa ajunge în autoclavă, vasul închis ermetic asigurând, timp de patru ore, un regim constant al temperaturii. Astfel, sunt reșapate anual 5000 de anvelope, aceasta fiind, la moment, capacitatea maximă a întreprinderii.

Clienții economisesc nu doar bani la procurarea unor anvelope noi, dar și timp, care tot costă. TEHNOPROFIL a creat o bază de date unică, care permite eficientizează perioadei de colectare și procesare a informației. Aceasta include: marca automobilului, a pneurilor, mărimea acestora, kilometrajul, tonajul, condițiile de exploatare. Nici unul dintre restauratorii-reșapatorii mici, care au încercat să ofere servicii de reșapare a anvelopelor și la serviciile cărora mulți au apelat, rămânând dezamăgiți, nu va putea asigura o astfel de calitate.

Reecompensa nu s-a lăsat așteptată - "aurul" obținut la New York.

Acest model de reșapare – restaurare este bine cunoscut și răspândit în lumea întreagă – acolo unde se cunoaște prețul banului. Noi – abia începem să însușim această artă. Câștigă cei care sunt primii.

Împreună cu TEHNOPROFIL fiecare are posibilitatea să reușească!