Despre noi

Fabrica TEHNOPROFIL este cel mai mare jucător si lider pe piața Republicii Moldova din domeniul reșapării anvelopelor pentru camioane. Pe data de 06 noiembrie 2015 cu eforturi proprii si specialiști străini în mun. Chișinău a fost lansată linia modernă de producere a anvelopelor reșapate pentru camioane, autocare și alt transport.

Scopul principal este de a aduce producția de anvelope reșapate în Moldova la un nou nivel și de a produce un produs de calitate care respecta cele mai recente standarde internaționale. De aceea, înainte de a deschide această producere, noi am vizitat mulți producători de echipament de reșapare, producători de benzi de rulare si altor materiale necesare, am purtat consultari cu consumătorii de anvelope, organizații de montare si de demontare pentru a identifica toate nuanțele si subtilitațile acestui proces care nu este deloc ușor.

Noi incercam să evitam termenul “Navarka” pneurilor pentru că acestă este depășit. Ca in orice producere, reșaparea anvelopelor pentru camioane – este în primul rînd o tehnologie, și in cazul nostru – o tehnologie a procesului de reșapare a anvelopelor pentru camioane la rece, respectarea căreia este cheia unui produs de calitate. Astăzi, aspectul calității este unul de prioritate înalta pentru noi, și deaceea specialiștii companiei au fost instruiți in Europa, la fel, se luceraza activ asupra obținerei certificării ISO 9001 si Regulamentului CEE nr. 109.

În perioada scurtă de activitate, compania noastră are deja de peste trei sute de companii printre clientii săi fideli, ce reprezintă companii mari si antreprenori privați. Are compania noastră si anvelope-campioane, care au parcurs peste 200 mii de km după reșapare si au fost reșapate repetat. Venind la noi, clientul va primi intotdeauna consultanța de specialitate cu privire la caracteristicile tehnice ale pneurilor, exploatarea acestora, modul de selectare si utilizare a benzilor de rulare necesare.

Compania noastra monitorizeaza in mod constant inovațiile in producția materialelor de reșapare si colaboreaza cu cei mai buni producători mondiali, printer care “Kraiburg” Austria, Marangoni Germania, “Vipal” Brazilia, "ESRubber" Israel, "Bandamatic" Mexic.

Fabrica TEHNOPROFIL este lider in resaparea anvelopelor in Moldova.

Anvelope Tehnoprofil le puteți cumpăra în magazinul nostru online https://tehnoprofilshop.md/